Palvelut kasvuyhtiölle

 

Etsitkö rahoitusta?

 

Kansalaisrahoitus Oy on nykyaikainen sijoituspalveluyritys, jonka toimintaa valvova viranomainen on Finanssivalvonta. Palvelemme tehokasta ja joustavaa kasvurahoitusta etsiviä yrityksiä. Fokusoimme ensisijassa A-kierroksiin.

 

Kasvuyhtiöiden rahoitus 100% onnistumisprosentilla

 

Jos yritykselläsi on aineksia kansainväliseksi menestystarinaksi, saamme hankittua tarvitsemasi kasvurahoituksen nopeasti ja tehokkaasti.  Tähän mennessä kaikki valitut kasvuyhtiöt ovat onnistuneet rahoituskierroksissaan.

 

Me etsimme sopivat sijoittajat puolestasi, jolloin sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen. Kansalaisrahoituksella on vahva sidonnaisasiamiesverkosto valtakunnallisesti. Rahoituskierroksen toteuttaminen alusta loppuun kestää yleensä vain 2–3 kuukautta.

 

Olemme keränneet suomalaisille kasvuyhtiöille n. 49 miljoonaa euroa. Keskimäärin jokainen yhtiö on kerännyt yksityisiltä sijoittajilta yli miljoona euroa. Kierroksen koko on tyypillisesti 1 000 000 – 4 999 000 euroa.

 

Rahoituskierroksen osakkeet ovat aina äänivallattomia, mikä takaa sinulle työrauhan myös rahoituskierroksen jälkeen. Me kannamme osamme riskistä sijoittamalla suuren osan omasta palkkiostamme yrityksesi äänivallattomiin osakkeisiin. Halutessasi voit kuitenkin hyödyntää kansainvälistä verkostoamme kasvun vauhdittamiseksi.

 

Näin kasvuyhtiöiden rahoitus toimii:

 

  1. - Analysoimme ja tarkastamme yrityksesi
  2. - Suunnittelemme yhdessä rahoituskierroksen
  3. - Määritämme yhdessä osakkeille arvostustason
  4. - Järjestämme rahoituskierroksen
  5. - Sitoudumme itse samoilla ehdoilla.

 

Miksi?

 

  • Säästät aikaasi ja voit käyttää tarmosi yrityksesi kehittämiseen.
  • Tehokas myyntiorganisaatiomme mahdollistaa rahoituskierroksen onnistumisen nopeasti ja varmasti.
  • Saat työrauhan myös tulevaisuudessa, sillä osakkeet ovat äänivallattomia.
  • Pääset osaksi verkostoamme, saat halutessasi työkaluja ja kontakteja.
  •  

Valintaprosessi ja rahoituskierroksen elinkaari

Palvelut kasvuyhtiölle - Kansalaisrahoitus