Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
 

19.10.2017 

 

Innostava ja myyntihenkinen

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ, 

jolla on halu työskennellä asiakkaan ja yrityksen parhaaksi

 

Haemme nyt Helsingin konttoriimme markkinointi- ja viestintäpäällikköä.

 

Rahoitusalan murros. Kasvuyhtiösijoittaminen tulee muuttumaan siitä, miten se tänä päivänä käsitetään. Me uskomme, että kaikilla sijoittajilla – pienillä ja suurilla – on oikeus kuulla lupaavimmista kasvuyhtiöistä. Tule mukaan muuttamaan tämä!

 

Meillä sijoituspalvelua tehdään vastuullisesti. Haluamme kertoa markkinoille arvopohjastamme ja ajatuksistamme kasvuyhtiösijoittamisesta. Uskomme, että avoimuus on luottamuksen perusta. Opit tunnistamaan, ketkä palvelujamme tarvitsevat ja haluavat. Tavoitteena on aina pitkäaikainen, sitoutunut ja tyytyväinen asiakas.

 

Tarjoamme laajaa vastuuta ja näytön paikkaa. Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä vastaat markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, brändistä ja tunnettuuden kasvattamisesta. Rakennat viestintää, PR ja IR-toimintaa eri medioissa. Viestinnässä luot kontaktia potentiaalisiin ja nykyisiin sijoittajiin. Tuet asiakasmäärien ja myynnin kasvua sekä sidonnaisasiamiesten että verkkokaupan avulla.

 

Haemme näkemyksellistä ja nopeaa tekijää, jolle markkinointi on intohimo. Meillä työssä menestyminen vaatii kokemusta markkinoinnin suunnittelemisesta ja toteuttamisesta, sijoittajaviestinnästä sekä sähköisen kaupan parista. Ymmärrät digimarkkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinatutkimuksen salat. Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito. Olet taitava kirjoittaja ja sinulla on hyvä visuaalinen silmä. Ihmisenä olet sekä näkemyksellinen että strateginen. Tuloksenteossa olet nopea toteuttaja ja osaat tehdä asioita itse. Haluat tehdä laadukasta sisältöä, etkä kuitenkaan pelkää kokeilla uutta. 

 

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja vähintään neljän vuoden kokemusta vastaavasta tehtävästä. Kokemus taloustoimittajan työstä ja rahoitusalalta katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle dynaamisen toimintaympäristön, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä avoimen ja lämminhenkisen työilmapiirin. Kansalaisrahoituksen nopea kasvu tarjoaa hyviä urakehitysmahdollisuuksia.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Terhi Vapola, puh. 040-8036407.

 

Onko tässä seuraava työpaikkasi? Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen heti, viimeistään 3.11.2017, osoitteeseen info@kansalaisrahoitus.fi